среда, 15 февраля 2017 г.

Зимовий ліс

Поки зима ще трошки триватиме, встигну показати трохи зимових прикрас, які свого часу забула опублікувати. Дещо незвичний комплект "Зимовий ліс" створила на замовлення, і робила його якраз взимку (тільки торік). Замовниця хотіла дуже довге намисто - 1,5 метри, яке можна було б обгорнути навколо шиї двічі або тричі, і щоб це намисто складалося з багатьох плетених намистин та маленьких "грон" з червоних намистинок. Ця прикраса мала бути загалом біло-сріблястою - як чистий сніг на природі, в лісі, червоні намистинки символізували приморожену горобину, зелені - хвою, коричневі - живицю... Ось такий зимовий ліс, уособлений у прикрасі... До намиста зробила два парні браслети, майже однакові, з невеликими розбіжностями. А на додачу - перстень з однією рухливою плетеною намистиною. "Складові" прикраси - оті крупні та біленькі - робила зі скляних намистинок-кульок різного розміру та бісеру. Фото, на жаль, робила поспіхом, та ще й у нашому тьмяному зимовому світлі, тож вони більше інформаційні, ніж естетичні :)







6 комментариев:

  1. Катю, тобі вдалося настільки однозначно розкрити задум замовниці, що навіть без опису, за однією назвою комплекту, вгадуються горобина і хвоя на тлі білого сніжку.
    Дуже гарно :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, Тонечко! :) Рада, що вдалося у цій прикрасі передати зимову тему (це при тому, що зиму я не люблю). Забула ще написати, що великі намистини нагадують снігові кульки ))

      Удалить
    2. Якось прочитала дуже точне спостереження: люди люблять не зиму, а захищеність від зими. Так що наше ставлення до цієї пори року повністю співпадає :) Нічого, скоро-скоро справді новий рік ))

      А мені намистини одночасно нагадали і кульки снігові, і кульки-ялинкові прикраси

      Удалить
    3. Цікаве і влучне спостереження! І підтримую, весняний новий рік для мене радісніший і приємніший :) Чекаємо, скоро нам з тобою буде радість :)
      Справді, на ялинкові прикраси вони також схожі ))

      Удалить
  2. Деликатно, нежно и.. не скучно. Очень славный набор получился у тебя, Катя. Счастливая обладательница украшения будет носить его с удовольствием, как мне кажется)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Наташа, спасибо! Приятно услышать, что комплект удался :) Очень боялась впасть в монотонность, но, к счастью, мне оставили пространство для маневров и возможность сделать уклон в любимую асимметрию. Обладательница была довольна ))

      Удалить