суббота, 25 марта 2017 г.

Бісерна виставка

Є у нас у Києві Центр української культури і мистецтва - досить молодий виставковий зал, значною мірою орієнтований на виставки різноманітного хендмейду, виробів народних майстрів. Зокрема, там регулярно відбувалися експозиції ялинкових прикрас ручної роботи, виробів, плетених гачком та спицями, різноманітних вишивок. І от на початку березня там відкрилася виставка (яка відбувається щорічно), присвячена бісеру в усіх його проявах :) Тобто в експозиції представлені різноманітні прикраси, вишиванки з бісером, вишиті бісером картини та ікони, сумочки та інші аксесуари - твори майстринь з різних куточків України... Цього разу я нарешті наважилася взяти участь у цій виставці зі своїми прикрасами, і мабуть, від хвилювання, забула одразу тут похвалитися цією подією :) Щоправда, експозиція триватиме ще тиждень, тож я не дуже запізнилася )) 
На фото - мої прикраси на виставці (частину з них я ще тут не показувала, тож "далі буде") і трохи інших робіт (фотографувати було важко через численні скляні вітрини та штучне освітлення, вдалих фото зовсім мало).













6 комментариев:

  1. Катруся, вітаю з такою чудовою подією !!! Нехай це буде гарним початком і кроком до нових вершин ! І дякую за фотозвіт всієї тої краси ! Так цікаво і захопливо ! Дуже люблю різноманітні виставки і в такі моменти жалкую, що живу в маленькому містечку, бо в нас такого немає...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Оленко, дякую за добрі побажання! :)) Такі події справді додають натхнення і впевненості )
      Шкодую, що не можу показати більше прекрасних робіт з виставки, бо частина фотографій вийшла невдалою... Виставки такого плану - коли вироби майстрів оформлені як мистецька експозиція - у нас також проходять, на жаль, рідко... Та добре, що вони взагалі з"явилися і стали проводитися більш-менш регулярно :)

      Удалить
  2. Катруся приєнуюсь до привітань з нагоди виставки!!! Дуже гарні роботи!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, Наталочко, за увагу та вітання! :))

      Удалить
  3. Катя, замечательная новость) Делиться красотой всегда приятно. А изделия твои очень хороши! Люблю посещать такого рода выставки, любоваться, разглядывать детали.. Творческих успехов тебе и в дальнейшем!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Наташа, спасибо большое, очень приятно! :)) На выставке действительно все можно было рассмотреть очень детально, а это важно, ведь часть изделий были так тонко сделаны - с крошечными элементами... Жаль, что следующая такая выставка только через год, но если все удачно сложится, хочу поучаствовать еще :)

      Удалить