среда, 25 мая 2016 г.

Зелень

Давно я не хвасталась своими новыми работами - и хотя натворила их много, но, увы, по разным причинам была у меня вынужденная пауза в блогах. Сейчас буду исправляться и показывать сразу по несколько украшений, а то накопилось их приличное количество - некоторые осенние и зимние до сих пор не показаны.
Сегодня покажу все в зеленых (но с дополнениями) оттенках - можно сказать, с весенне-летним настроением. Например, это ожерелье назвала "Весенний сад" - его цвета ассоциируются у меня именно с апрельским цветением, когда все фруктовые деревья стоят в белых ароматных нарядах, свежая зелень наливается сочными оттенками, а небо сияет ослепительной синью.




суббота, 21 мая 2016 г.

Фестиваль писанок

З кінця квітня до 10 травня на Софіївській площі в Києві проходив Всеукраїнський фестиваль писанок. На ньому були представлені як традиційні маленькі писанки, які компонували у різноманітні композиції або просто розвішували на полотні, натягнутому на раму, так і великі писанки, на яких художники і аматори створювали мальовничі композицій у різних стилях. Ми встигли на фестиваль у останній день проведення, багато писанок встигли сфотографувати (хоча це мала частина від загальної кількості, але фіксувала тільки те, що подобалося або щось незвичайне). А деякі писанки взагалі довелося знімати з 3-4-х боків завдяки складним композиціям малюнків. Тільки днями перебрала, нарешті, всі фото і ледве змогла вибрати, що показати - бо ж хочеться поділитися всім розмаїттям яскравого свята :) Також багато писанок можна побачити в блозі у Тоні, а деякі у нас повторюются, бо дуже гарні )) Набирайтеся терпіння, далі буде чимало фотографій :)

Трохи загального вигляду. Софія Київська, Хмельницький і писанки. Пощастило, що людей було відносно мало


Композиції з маленьких писанок